nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Puzsér most épp Hosszú Katinkáékba szállt bele

Puzsér most épp Hosszú Katinkáékba szállt bele

Puzsér „Kattintásvadász” Róbert legfrissebb publicisztikájában Hosszú Katinkát, férjét és közös cégüket is kőkeményen kiosztja.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hosszú évek kitartó munkájával fejlesztette tökélyre azt a stílust Puzsér Róbert, mellyel egy mondaton belül simogat és büntet. Az írásmód lényege, hogy úgy helyezi magát erkölcsi értelemben kilométerekkel kritikája tárgya fölé, hogy közben látszólag elismeri az érdemeit, így nem érheti az elfogultság vádja. Na hiszen!

Puzsér elemében

Puzsér tegnapi szösszenete Hosszú Katinkáról azt sem tudja pontosan, mivel akar foglalkozni. Először az olimpiai bajnok állami támogatását ekézi, majd Gyárfás Tamással való háborújába köt bele, végül – ízlésesen – kiköt házasságának válságánál.

Puzsér Róbert, ez a mindig mértékletes, mindenhez a legjobban értő kritikus felteszi a kérdést: „Miért nem lehet ezt ízlésesen és visszafogottan csinálni?” – és nem másra utal, mint Hosszú és Tusup békülős fotójára. De az üzenet az egész Iron Lady jelenségnek, a „bőrének minden négyzetcentiméterét hirdetési felületként értékesítő úszónő” és „az önfétis alapjain gyakorolt mindennapos motivációs trénerkedésnek” is szól a megmondóember szerint.

Hosszú Katinka

Lehetne még idézgetni a dolgozatból, de igazából felesleges. Aki egy Puzsér Róbert-kritikát olvasott, valószínűleg olvasta az összeset. Ha mégis erre vágyna az olvasó, Puzsér Facebookján megtekinthető az írás.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon