Sztárok

Az úszóelnök szerint Katinkának és Shane-nek szüksége van egymásra

Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke szerint a háromszoros olimpiai bajnok úszónő Shane Tusuppal tud a legeredményesebben együtt dolgozni.

Sós Csaba szövetségi kapitány már egyeztetett Hosszú Katinkával, és Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke is beszélt már vele. Igaz, azt nem árulta el, hogy miről – közölte a Bors.

Az elnök azonban azt kívánta a házasságukat nemrégiben helyrehozó Hosszú Katinkának és Shane Tusupnak, hogy legyen sikeres az életük továbbra is. Szerinte ugyanis szükségük van egymásra, Katinka Shane-nel tud a legeredményesebben együtt dolgozni.

Azt azonban Wladár Sándor sem tudta megmondani, mikor láthatjuk újra versenyezni az Iron Ladyt.

Az elnök kezdeményezésére egyébként nemrégiben megalakult az úszókból álló Olimpiai Bajnokok Testülete. Az ötszörös győztes Egerszegi Krisztina és a háromszoros aranyérmes Hosszú Katinka azonban nem szerepel a névsorban. Az úszószövetség elnöke azt mondta, ők is üdvözölték a döntést, de még meggondolják, csatlakoznak-e.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top