Sztárok

Kökény Attila alig várja, hogy végre nagypapa legyen

Két nő hívta a csúcsra, de őt ez aligha érdekli. Kökény Attila szíve szerint babázna, akár a saját, negyedik gyerekével, de ha felesége nem akarja, akkor egy unoka is megtenné.

Alig két hete, hogy A Nagy Duett eddigi legdurvább jeleneteiről megemlékeztünk, összeállításunkban pedig Kökény Attila nevét is „papírra” vetettük. A mai Bors pedig azt írja, hogy az énekes már nagyon szeretne nagypapa lenni, noha a cikk előtte azt taglalja, hogy Kökényt két női rajongója a „csúcsra” hívta. Az üzenetnek persze lehet erotikus felhangja, de ezen továbblépünk, a család kérdése fontosabb. Kökény immár 20 éve él együtt feleségével, Arankával, három gyermekük született. 

Öt éve fűzöm a feleségemet, hogy legyen még egy gyerekünk, de ő nagyon nem akar. Azt mondta, szóljak másnak… A nagyfiamban, Atiban van minden reményem: már egy ideje nagyon komoly kapcsolatban él a barátnőjével, és benne van a pakliban, hogy a közeljövőben nagyapa lehetek. Bármilyen meglepő, imádnám. Biztos én lennék a legmacsóbb nagypapa a világon

– mesélt a lapnak álmairól az énekes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top