Sztárok

Ők Harry herceg új rokonai – Meghan Markle családja akár szappanoperában is szerepelhetne

Megosztotta a közvéleményt Harry herceg választottja, és az esküvő kapcsán már itt-ott szóba került Meghan Markle családja, amelyről tényleg érdemes beszélni. Hamarosan ugyanis ők lesznek Erzsébet királynő és Harry herceg új családtagjai.

Egy örökkévalóságnak tűnik, hogy Harry herceg és Meghan Markle bejelentették az eljegyzésüket, azóta persze már az esküvőről is sok részlet kiderült. Ez az év legnagyobb biznisze, így nem csoda, hogy minden érdekes ezzel kapcsolatban. De nem csak az, hogy mondjuk Harry hercegék esküvője a a windsori palotában lesz, vagy hogy milyen tortát választott Meghan Markle, hanem az amerikai színésznővel kapcsolatban lényegében bármi izgalmasnak számít. Például ezek: 

De napestig sorolhatnánk. Amikor Harry herceg májusban feleségül veszi Meghan Markle-t, a hozománya várhatóan a sussexi hercegi cím lesz, melyet arája is megkap. Hogy Meghan mit visz a frigybe? Leginkább csak olyan rokonokat, akik úgy viselkednek és acsarkodnak egymással, mint a Dallas sorozat Ewing famíliája. Szóval, akkor lássuk!

Fotó: Profimedia

Doria Ragland – Meghan hatéves volt, amikor anyja elvált az apjától. Amúgy Chicagóban találkoztak 1976-ban, innen költöztek Los Angelesbe. Doria fizikoterapeutaként, jógatanárként dolgozott, pár éve szociális munkásként diplomázott. Talán tőle örökölte Meghan az elesettek iránti érzékenységét.

Ismeretlen nagymama – Doriát 61 évvel ezelőtt letették Meghan nagyapjának ajtaja elé egy kis levéllel, hogy „A te gyereked”. Időről időre megjelennek találgatások, hogy ki lehetett Doria anyja, de biztosat nem tudni.

Alvin Azzela Ragland – Meghan anyai nagyapja, az ő részéről a királyi menyasszonynak rabszolga felmenői vannak, akiket 1865-ben szabadítottak csak fel.

Ava Burrow – Meghan már megszületett, amikor nagyapja feleségül vette Avát, aki tehát az ő mostohanagymamája.

Alvin Ragland – Meghan mostohanagybátyja, azaz anyja féltestvére. A hercegnőjelölttől két évvel fiatalabb, 34 éves Alvin grafikusként dolgozik Los Angelesben, és még nőtlen!

Thomas Markle – Harry herceg jövendő apósa a hetven felé közeledik, de talán megfiatalítja legújabb, igencsak fiatal barátnője. A holland és ír bevándorlóktól született Thomas filmstúdiókban világosítóként dolgozott, munkájáért Emmy-díjat is kapott. Egyszer nyert a lottón 750 ezer dollárt, de hogy mire költötte, az ég tudja. Ugyanis jelenleg azért él Mexikóban, mert oda menekült felgyülemlett adótartozása elől, nem is merészelne belépni az Egyesült Államok területére emiatt. Könnyen elképzelhető, hogy Meghant a múltja miatt nem apja, hanem anyja vezeti majd az oltár elé a májusi királyi esküvőn.

Gordon Arnold Markle – Meghan apai nagyapja II. világháborús veterán, a világégés után egész életében egy benzinkúton dolgozott. Még éppen csak megérte Meghan első születésnapját.

Doris Sanders – Meghan anyai nagymamája hét évvel ezelőtt hunyt el, ugyanabban az évben, 2011-ben, amikor anyai nagyapja is.

Rosly Loveless – Az asszony Thomas Markle első felesége. Miután a hetvenes években elváltak, újra férjhez ment, és fiút szült. Ma nyugdíjas.

Thomas Markle Jr. – Meghan féltestvére, apja első házasságából született. Van neki egy házasságon kívüli fia és egy az első, 11 évig tartó házasságában született fia, na meg priusza. Tavaly ugyanis letartóztatták, mert alkohol- és drogmámorban megütötte a barátnőjét, és fegyvert fogott a fejéhez. A báty amúgy megbánt mindent, önkén vállalta a rehabilitációt, melyet, akárcsak az ügyvédeket, Meghan és Harry herceg fizette, Thomas nem az a túl munkaszerető fajta. Viszont valamit tud, mert kibékült barátnőjével, és azt tervezik, hogy összeházasodnak.

Samantha Markle – Meghan másik féltestvére, aki az elmúlt hónapokban annyi borsot tört a híres hugica orra alá, amire tényleg csak Jockey volt képes a Dallasban. A kétszeresen elvált, háromgyermekes 52 éves asszony Ausztráliában lakik, 2008-ban szklerózis multiplexet állapítottak meg nála az, azóta kerekesszékben él. Sam és Meg 2008 óta nem is beszéltek egymással, utoljára a színésznő diplomaosztóján találkoztak. Az asszony azt állítja, soha nem érezte, hogy számíthat Meghanra, aki egyszer sem látogatta meg. Különösen akkor lett volna szüksége segítségre, amikor beteg lett, de állítja, nem a pénzről beszél. Samantha azt tervezi, könyvet ír, amelynek azt a címet adja: A törtető hercegnőcske nővérének naplója.

„Meghannak a családjában kellett volna kezdenie a jótékonykodást, csak azután az afrikai nők érdekében harcba indulnia” – mondta Samantha egy tévéinterjúban, amikor a készülő könyvet reklámozta. Sam és testvére, Thomas szintén nincsenek beszélő viszonyban, a férfinak elege van abból, hogy idősebbik húga be akarja mocskolni Meghant. Tuti, hogy ezek után Sam nem lesz ott a windsori esküvőn.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top