Sztárok

Ördög Nóri: „Nem lettem munkaképtelen!”

Fogszabályzót kapott Ördög Nóri, ez pedig hatással lehet televíziós munkáira. Habár arra számított, most lesz egy kis pihenője, nagyon úgy néz ki, hogy fel kell készülnie arra: az új szerkezettel a szájában kell majd kamerák elé állnia.

Sírva vette át díját a Magyar Televíziós Újságírók Díjátadó Gáláján Ördög Nóri, aki negyedszer kapta meg a legjobb műsorvezető nőnek járó elismerést. De ez a nap nemcsak emiatt volt különleges számára, hanem azért is, mert fogszabályzót kapott.

„Most még nagyon új, szoknom kell. Úgy gondoltam, most van egy kis időm, amikor nem forgatok, ezért megcsináltathatom. Kiderült azonban, hogy mégis lesz munkám, úgyhogy még beszélnem kell a főnökeimmel, hogy ez hogy legyen, szerepelhetek-e így a képernyőn. Kicsit most még zavar a fogszabályzóm, de ettől még nem lettem munkaképtelen, úgyhogy így is el tudom látni a feladataimat.”

Ördög Nóra és a Televíziós Újságírók Díja – Fotó: Vadnai Szabolcs

Habár Nóri még kicsit kényelmetlennek érzi a fogszabályzót, még ez sem zavarhatta meg  az örömét. „A díjra egyáltalán nem számítottam, eddig kétszer nem tudtam átvenni az elismerést, ezért úgy éreztem, el kell jönnöm, még akkor is, ha biztos vagyok benne, hogy ezúttal nem diadalmaskodhatok. Még fel sem fogom, hogy negyedszer is nyertem.”

Nánási Pál együtt örült Ördög Nórával a díjátadón, nézd csak a galériánkat:

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top