Sztárok

Nagyon durván átverték Növényi Norbertet

A húsvétra való készülődés jegyében tojást fújtak a Sláger Reggel műsorvezetői. A művelet azonban nem mindenkinek ment gördülékenyen, Növényi Norbertet ugyanis megtréfálták kollégái.

Húsvéti hangulatban telt a reggel a 103.9 Sláger FM-en, ahol Pordán Petra, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert Abaházi Csaba vezetésével próbáltak meg tojást kifújni, hogy az könnyen díszíthető állapotban legyen. A legnagyobb elánnal Bárdosi Sanyi kezdte meg a tojások fújását, a technikáját Pordán Petra is gyorsan elsajátította.

A tojásfújás azonban nem igazán akart összejönni Növényi Norbertnek, aki bár kifúrta, majd teljes tüdőből fújta is a tojást, az csak nem akart kijönni. Norbi egészen addig próbálkozott, amíg a héj meg nem repedt, és kiderült, hogy ő bizony főtt tojást kapott.

Nem hiszem el, hogy így megtréfáltak. Én csak gyanútlanul fújtam és fújtam, a többiek pedig még szurkoltak is, hogy sikerüljön. Szépen kitoltak velem

– mondta az olimpikon, akit nem véletlenül vicceltek meg a többiek.

A múltkor nem maradt itt a szokásos stábértekezleten, ezért kitaláltuk, hogy megvicceljük. Én voltam az ötletgazda, de a többiek is partnerek voltak a csínyben. A főtt tojást Csaba adta át Norbinak, Petra pedig kicsit besegített Norbi biztatásában, hogy fújja csak. Szerintem ezek után, ha törik, ha szakad, minden értekezleten itt lesz, nehogy újabb tréfa áldozata legyen

– jegyezte meg Bárdosi Sándor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top