nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Megtámadták Endrei Judit lányát, senki sem segített

Megtámadták Endrei Judit lányát, senki sem segített

Endrei Judit lányát fényes nappal támadták meg a HÉV-en. A gyűrűjét akarták tőle elszedni, ám az utasok közül senkit nem érdekelt, hogy egy fiatal lányt bántalmaznak a szemük előtt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Endrei Judit lányát, Laurát egy emberekkel teli HÉV-en tépte meg és akarta kirabolni egy részeg férfi pénteken. A körülötte állók csak lehajtott fejjel álltak, senki nem segített neki – írja a Bors. Laurának az volt a szerencséje, hogy a leszálláskor a megállóban éppen ott volt egy ismerőse, aki rászólt a támadóra, hogy rendőrt hív, ha nem tűnik el.

A veszélyes kalandba keveredett műsorvezető elkeseredetten írt arról közösségi oldalán, hogy mennyire nem foglalkoznak az emberek egymással:

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon