Sztárok

Arnold Schwarzeneggernek életmentő szívműtéte volt

A színésznek a sürgősségi beavatkozás után már stabil az állapota – írja a TMZ.

Nyitott szívműtéten esett át Arnold Schwarzeneggernek. A 70 éves, osztrák származású hollywoodi sztárnak, aki korábban Kalifornia kormányzója volt,  a TMZ című amerikai lap szerint szívbillentyűcserére feküdt be a Cedars-Sinai kórházba, ám a kísérleti eljárás közben komplikációk léptek fel, így az orvosoknak nyitott szívműtétet kellett végrehajtaniuk.

A beavatkozás után Schwarzenegger állapota az amerikai lap szerint stabil, igaz, a lap értesüléseit Schwarzenegger sajtósa egyelőre nem kommentálta. A The Sun brit napilap arról ír, hogy Arnold Schwarzeneggernek először 50 éves korában volt szüksége szívbillentyűcserére egy veleszületett szívbetegség miatt. 

A sztár ragaszkodott ahhoz, hogy természetes, és ne mesterséges szívbillentyűt kapjon – mint utóbb elmondta, azért, mert a mesterséges billentyű akadályozta volna abban, hogy továbbra is aktív életet élhessen. Schwarzenegger életrajzi könyvében elárulta azt is, hogy a beavatkozást titokban tartotta felesége előtt, mert nem szerette volna, ha aggódik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top