Sztárok

Zűr van a Jimmy musical körül

Áll a bál a Pintér Tibor Tenya-féle Jimmy musical körül, de ettől még további két előadás van lekötve.

Két hónapja már, hogy bemutatták a Jimmy musicalt, ami a szervező-főszereplő Pintér Tibor Tenya szerint óriási siker volt, csakhogy erre vet némi árnyékot a Blikk mai írása, miszerint:

Pintér Tibor ugyanis nem kért engedélyt a szerzőktől, hogy felhasználhassa a legendás zenész dalait, sőt még Zámbó Edittől, Jimmy özvegyétől sem.

A lap megjegyzi, hogy ennek ellenére az előadást újra bemutatják Budapesten, és már el is fogytak a jegyek, Pintér Tenya erről a Ripostnak beszélt. 

„Valóban meghirdettünk két további előadást, amelyekre sikerült kiterjesztenünk a szerzőkkel kötött megállapodásunkat. Ebben persze, biztos voltam, hiszen a darab sikere önmagáért beszélt. Eközben tervezünk egy országos, sőt egy nemzetközi turnét is, hiszen Szlovákiából és több környező ország magyarlakta településéről kaptunk már megkeresést. Ezekről még folynak az egyeztetések a szerzőkkel, de jók az előjelek” – mondta a lapnak.

Habár a közönség tetszését valóban elnyerte a musical, Zámbó Jimmy özvegye zabosan hagyta el a nézőteret: szerinte túl sok volt a szex és a pia a legendás énekes életét feldolgozó előadásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top