Sztárok

Tóth Gabi a Krausz Gáborral való viszonyáról beszélt

A Mokka nézői láthatták először Tóth Gabi legújabb klipjét, ami a Szív, szív, szív című dalához készült. Az énekesnő elárulta, mi ihlette a dalszöveget, és Krausz Gáborral való kapcsolatáról is beszélt.

Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata sokáig titkos volt, de aztán egy közös képpel erősítették meg, hogy egy pár alkotnak. Az énekesnő sziporkázik, hiszen szerelmes, a legújabb dala is most jött ki, aminek a keletkezéséről is beszélt a Mokkában. Továbbá arról is beszélt, milyen hatással van rá Krausz Gábor és az új szerelem

„Nagyon boldog vagyok és úgy érzem, hogy most virágzom igazán” – fogalmazott visszafogottan az énekesnő.

Nagyon örülök, élem az életemet, és nagyon boldog vagyok, hogy olyan emberek vannak körülöttem, akik támogatnak, segítenek, és úgy fogadnak el, ahogy vagyok.

Az énekesnő egyébként továbbra is együtt dolgozik exével, akivel Gabi nemrég egy közös fotót is megosztott. „Intelligencia és nyitottság kérdése, hogy ki hogyan alakítja az emberi kapcsolatait. Nagyon tehetségesnek tartom Tibit, és fontos ember az életemben. Segített abban, hogy újabb színt találjak a zenei palettán és az életemben is” –mondta Tóth Gabi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top