Sztárok

Ördög Nóra kisebb sokkot kapott

Ördög Nóra gyerekeinek mindennapjait nyomon követhetjük, ha nézzük a családi vlogot. Mici már ötéves, így vannak olyan dolgai, amik már egy felnőttéhez hasonlítanak – emiatt kapott kisebb sokkot a műsorvezető.

Ördög Nóra bomba anyuka, ezt már többször is bizonyította. Már párszor elmondta, hogy a kislánya, Mici személyiségében is, külsőre is nagyon hasonlít rá, igazi nő. Most azonban egy olyan dolog történt, amire a műsorvezető sem számított. Mici még nincs ötéves, de már úgy viselkedik, akár egy felnőtt, amin Ördög Nóra igencsak meglepődött. 

„Hétvégén kaptam egy kisebb sokkot… Blogbejegyzés lett belőle” – írta legfrissebb fotójához Ördög Nóri, majd a blogján meg is indokolta.

Tegnap délután a lányom elém állt egy papírral, és azt kérte, írjam rá, hogy »FOGLALT«. Kicsit később módosította a kérést: »FOGLALT VAGYOK«. Tollat is mellékelt hozzá, rózsaszínűt, és abban is a segítségemet kérte, hogy ragasztó kerüljön a figyelmeztető jelzésre. Mondhattam volna ezer dolgot, de nem akartam ellenkezni. Nem is tudtam volna, mert az a rengeteg féle érzés, ami hirtelen elöntött, szabályosan odaszögezett a székhez

– írta a műsorvezető, de az is kiderült, hogy nem tartott sokáig a csajoskodás, Mici perceken belül visszatért a „régi” önmagához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top