Sztárok

Ónodi Eszternek megjött a kedve a második gyerekhez

Rengeteget dolgozott az elmúlt időszakban Ónodi Eszter, amit rettenetesen élvezett, de csak most kezdi utolérni magát. Ennek kapcsán sok minden más is szóba került.

Ónodi Eszter nemrég ünnepelte a 45. születésnapját, és egy rádiós műsor statisztikája szerint a magyar férfiak többek között vele randevúznának a legszívesebben. Talán azért is, mert a színpadon és a kamera előtt fantasztikus átalakulásokra képes, viszont amikor nem dolgozik, olyan mesterkéletlen és józan, hogy azt bárki elirigyelheti tőle. Mondhatjuk, hogy bárkit eljátszik, de megjátszani nem hajlandó magát, ez derült ki a BEST magazinnak adott interjúból is. 

Az Aranyéletben azt élvezi a legjobban Ónodi Eszter, hogy egy tőle nagyon idegen karaktert alakíthat

„Nyár óta megállás nélkül dolgoztam. Izgalmas, de fárasztó volt az Aranyélet, a Valami Amerika 3 és a Korhatáros szerelem forgatása, a színházban Ibsen Nóra című darabjának a főszerepét játszom épp.”

Sok más mellett szóba került, hogy Ónodi Eszter a Valami Amerika 3-ban várandós nőt alakított, és újszülöttekkel is forgatott, mindez pedig, mi tagadás, felszínre hozta a kérdést, akar-e még egy gyereket. 

„A kedvem megjött, de az életkorom feltesz bizonyos kérdéseket… Mégiscsak negyvenöt éves vagyok.”

A párjával, Keszég Lászlóval néha már a kiskamasz fiuk, Zsigmond mindennapjait is extra erőfeszítések árán tudják megszervezni, és ahogy mondja, ő maga sem nagycsaládból származik, ezért nem is volt számára soha elsődleges a sok gyerek. 

„És azt hiszem, nem is ehhez a létformához illő szakmát választottam.”

Bár Ónodi Eszter ritkán mesél a párjáról, ezúttal a családi életük kapcsán is sok minden kiderült. Többek között az is, hogy ez nem volt szerelem első látásra, és hogy Stohl Andrásnak köszönhetik, hogy végül összejöttek, ő rendezte azt a bulit, ahol egymásra találtak. 

„Szoktunk is viccelődni, hogy a kapcsolatunknak Buci a keresztapja.”

A színésznő magánéletéről, gyereknevelési elveiről és arról, miért mond nemet bizonyos szerepekre, részleteket olvashatsz a Bestben. 

A Bestben hosszú interjút olvashatsz Ónodi Eszterrel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top