Sztárok

Nyertes Zsuzsa édesanyjára súlyos műtét vár

Nagyon rossz hírt kapott Nyertes Zsuzsa: imádott édesanyja súlyos beteg, operálni kell, és egy három és fél órás beavatkozás az idős asszonynál meglehetősen veszélyes.

Nyertes Zsuzsa nemrég tért vissza hathetes ausztráliai előadókörútjáról, ahová párja is elkísérte. Attilával mindeközben egyre többször beszélgettek arról, hogy négy évtized után összeházasodnak, de most az élet közbeszólt.

„Most a legkisebb problémám, hogy Attila elvesz-e feleségül, vagy sem az idén. Már ez a hat hét is arról szólt, hogy remegtem, nehogy valami történjen anyuval, míg én távol vagyok tőle” – mesélt a BEST magazinnak a nehéz időszakáról a színésznő. 

Nyertes Zsuzsa édesanyja egy évtizede fájdalomcsillapítókon él, két éve pedig már kés alá feküdt a gerincproblémájával, de az állapota nem javult a műtét után sem. 

„Amíg külföldön voltam, a családtagjaim elvitték orvoshoz, és az  izotópvizsgálaton kiderült, hogy borzasztó állapotban vannak a csontjai. A 9-10-es csigolyáit pedig azonnal műteni kell, nehogy teljesen összeroppanjanak. Egy három és fél órás, komoly beavatkozás vár rá, amit nem lehet helyi érzéstelenítéssel, csak altatásban elvégezni. Sajnos nagyon gyenge a szíve, az altatás sem javasolt, de ha nem csinálják meg, bármikor rosszabbodhat az állapota. Azt sem tudom, mi tévő legyek.”

A színésznő mindennapjait most ezt teszi ki, erről mesélt a magazinnak. Két éve hasonlóan nehéz időszaka volt Nyertes Zsuzsának, amikor az édesapja miatt aggódott

Nyertes Zsuzsa az elmúlt években sokat aggódott a szüleiért – Fotó: Smag/Birton Szabolcs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top