Sztárok

Jogerőssé vált az ítélet Pécsi Ildikó ügyében

Úgy tűnik, vége az évekig tartó huzavonának, a bíróság Pécsi Ildikónak adott igazat. Ám Pártos Csilla még mindig az ingatlanban lakik.

Mint ismeretes, a Kossuth-díjas művésznő és egykori menye ingatlanpere még 2015-ben kezdődött, miután Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos fia, Csaba bejelentette válását Pártos Csillától. A jógaoktatóként dolgozó exfeleség azonban a szakítást követően is a rózsadombi ingatlanban lakott a fiával, Csabával. Pécsi Ildikó ekkor jogi útra terelte az ügyet, mert szerette volna, ha az évtizedek munkájával megteremtett ingatlan az ő tulajdonában marad. Most a bíróság neki adott igazat – írta a Blikk.

„A magyar bíróság döntött, február 15-én jogerőssé vált az az ítélet, amely kimondja, hogy Pártos Csillának és fiának távoznia kell Pécsi Ildikó ingatlanából 15 napon belül. Pártosnak több mint egy hónapja volt kiköltözni, ám még mindig a házban lakik, így kénytelenek leszünk ügyvédi levélben felszólítani őt, hogy távozzon. Végrehajtást is indíthatnánk ellene, de már egyébként is nagy a feszültség a családban, nem szeretnénk ezzel is szítani az indulatokat” – fogalmazott dr. Magyar György, Pécsi Ildikó ügyvédje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top