Sztárok

Ilyen nagyok Deutsch Anita és Kinizsi Ottó gyerekei – friss fotók

Évek óta nem hallottunk Deutsch Anitáról és Kinizsi Ottóról, de szerencsére minden a legnagyobb rendben van velük. Lányaik hatalmasat nőttek, most megmutatták őket.

A színésznő és férje annak idején a Barátok közt forgatásán ismerkedtek meg. Akkor tiltott szerelemnek számított a kapcsolatuk, hiszen Anita 8 évvel idősebb Ottónál. Őket ez nem zavarta, összeházasodtak, született két gyermekük, és immár 16 éve boldogok együtt. Lányaik azóta már felnőttek, gyönyörű hölggyé cseperedtek, de csak nagyon ritkán láthattuk őket. Most a Story magazinban mutatták meg Emmát és Hannit

Deutsch Anita elárulta a lapnak, hogy eleinte sokan temették a kapcsolatukat, de ők megtalálták az egészséges egyensúlyt – a házasságuk nem működne szeretet és tolerancia nélkül. „Természetesen a mi házasságunkban is vannak nehézségek, de minden esetben azon vagyunk, hogy megoldjuk őket” – mondta Deutsch Anita, aki nemsokára visszatér a Barátok köztbe. Továbbá a gyerekekre is kitért. 

Igazi anyatigris típus vagyok. Azt sem engedtem soha, hogy bébiszitter vigyázzon rájuk. Nem azért, mert nem bíztam volna meg másban, hanem mert ott akartam lenni velük, fogni a kezüket, amikor betegek, vagy éppen osztozni az örömükben. 

A pár nagyobbik lánya, Emma 13 éves, ő mesélt a szüleiről. „Mi apával nagyon egy habitusúak vagyunk. Ha valamit akarunk, akkor addig mondjuk, míg a másik meg nem érti, vagy nem enged. (…) Anyával is akadnak mindennapos vitáink, de azért végül bármit meg tudok beszélni vele” – taglalta Emma. 

Folytatás a legfrissebb Story magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top