Sztárok

Béres Alexandra legyőzte Rubint Rékát

Egy felmérés szerint Béres Alexandra a legnépszerűbb magyar fitneszedző. A szavazás szerint alaposan lehagyta a kollégáit is.

Ötezren mondták el véleményüket egy kutatás keretében a nyaralási, wellnessezési szokásaikról. A kérdések között szerepelt az is, hogy melyik sztár fitneszszakemberrel áldoznának a mozgás oltárán. Béres Alexandra magasan vert mindenkit, háromszor többen mozognának vele, mint a harmadik helyen végzett Rubint Rékánál. Katus Attila lett a második, a férfiak közül ő kapta a legtöbb szavazatot.

„Nagyon meglepett ez a felmérés. Már az is, hogy ilyet készítettek. Rendkívül szeretek rendezvényekre járni, ez a legszebb része a munkámnak, mert mindig új emberekkel találkozom. Az a sok-sok érdeklődő tekintet mindig feltölt. Rögtön látom a reakciót, tudok velük azonosulni, ezt nagyon szeretem. Az elmúlt húsz évben rengeteg emberrel találkoztam, foglalkoztam. Színes a paletta. Nagyon sok helyre megyek az országban, sok nőhöz tudok szólni, hogy a versenyzői létből hogyan léptem át egy egészséges életmódba, aztán családom lett, anya lettem. Sok korosztállyal foglalkozom, szeniorokkal is. Minden emberhez igyekszem közvetlenül, megértően viszonyulni, ráhangolódni a problémáikra” – mondta el Béres Alexandra a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top