nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Pintér Tibort hazugsággal vádolják a börtönből

Pintér Tibort hazugsággal vádolják a börtönből

Pintér Tibor nemrég arról beszélt, hogy tizenhét évesen beleszeretett iskolája helyettesítő angoltanárába, akinek a vőlegénye emiatt fegyverrel fenyegette meg. A jelenleg börtönben ülő férfi máshogy emlékszik.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Pintér Tibor korábban azt nyilatkozta, hogy életveszélybe került az első szerelme miatt. Állítása szerint 17 éves korában az akkori barátnője volt vőlegénye kirángatta őt az autójából, és pisztollyal fenyegette meg. Később felismerni vélte a tévében egykori támadóját, aki jelenleg egy régóta húzódó bírósági eljárás főszereplője. Ám az előzetes letartóztatásban lévő férfi azt állítja, egy szó sem igaz abból, amit a színész előadott. Az ügyvédjén keresztül küldte el a nyilatkozatát a Blikknek.

„Mivel Pintér Tibor állításai valótlanok, úgy érzem, bocsánatkéréssel tartozik felém. Sajnos, azt látom, hogy egyesek mindenre képesek azért, hogy öt perc hírnévhez jussanak. Természetesen sem pisztollyal, sem más fegyverrel, de még az öklömmel sem fenyegettem meg a művész urat. Két tanúja is volt az esetnek, akik ezt bármikor megerősítik” – írta Süveges Péter.

Jelentkezett a lap szerkesztőségében az érintett hölgy is, aki miatt évekkel ezelőtt kitört a botrány, és ő máshogyan emlékszik az eseményekre. „Tibor nem jól emlékszik a történtekre, hiszen nemhogy pisztolyt, de még egy bicskát sem vett elő Péter és a barátja azon az ominózus napon” – kezdte Patrícia, aki az újságcikk kapcsán telefonon beszélt is Pintér Tiborral, hogy elmondja neki, rosszul emlékszik. „Az eset Pápán történt. Péter, a volt vőlegényem valóban megjelent, amikor az autóban ültünk, és kissé indulatosan, de nem támadólag számon kérte Tibort. Ő kiszállt az autóból, leguggolt, és úgy beszélgettek. Miután mindkét fél elmondta az álláspontját, elköszöntek egymástól, kezet fogtak, és mindenki ment a maga útjára” – mesélte a hölgy, aki hozzátette: az sem stimmelt, hogy helyettesítő angoltanár lett volna, hiszen abban az időben még a tanulmányait folytatta.

Megosztás Facebookon