Sztárok

Megyeri Csilla furcsa dolgot ígért Gergely Robinak

Gergely Robi Megyeri Csilla párjaként vág neki a 10 hétig tartó Nagy duettnek. Az énekes korábban nem ismerte partnerét, ennek ellenére már az első találkozásnál nagy ígéretek hangzottak el.

Tegnap kiderült, hogy a profi énekesek mellett kik szerepelnek majd a Nagy duett 2018-as szériájában. Volt pár meglepetés, de azért az utóbbi napokban elejtett hírmorzsákból nagyjából tudni lehetett, hogy kik várhatók a műsorba. Gergely Robi Megyeri Csillát kapta párjaként, aki elmondta, hogy se hallása, se hangja, így sokat azért ne várjunk tőle, bár szorgalmasan gyakorol majd minden egyes adásra. A sajtótájékoztató után Gergely Robi mesélt nekünk kicsit a párjáról. 

„Nem ismertem Csillát korábban, és zavarban is voltam emiatt, amikor elmondták a nevét. Az első beszélgetésünk alkalmával megnyugtatott, hogy lefogy 5 kilót. Mosolyogtam, hiszen nem biztos, hogy ez a fontos a Nagy duettben” – mondta a Nagy duett énekese. „Amikor megláttam, rögtön tudtam, hogy egy olaszos temperamentumú, vérbő hölggyel találkozom, akinek nem alszik meg a tej szájában. Céltudatos, törekvő, elképzelése van az életről, energiái vannak” – folytatta Gergely Róbert, aki a válásáról is beszélt

Timi mind a mai napig mellettem van, együtt dolgozunk, jó kapcsolatban vagyunk. Felajánlotta, hogy ha segítség kell, számíthatok rá. Egy olyan párom, partnerem van, más minőségben, aki nem gátol semmiben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top