Sztárok

Rost Andrea két válás után is szereti a férfiakat

Rost Andrea féltett titkairől, hivatásról és az anyaságról is mesélt legfrissebb interjújában.

„Erről ismertek: Andika, aki a folyton folyvást énekel. Népdalokat, nótákat, Koncz Zsuzsa és Zalatnay Sarolta számait, mindent, amit a rádióban lehetett hallani. Odamentem, feltekertem, és együtt énekeltem a rádióval” – meséli a Borsnak Rost Andrea, hogyan lett belőle énekesnő egy olyan családban, ahol se híre, se hamva nem volt semmilyen zenésznek.

Rost Andrea hozzátette, tizenégy éves volt, mikor elkezdett klasszikus éneket tanulni. Az éneklést azóta is mindennél jobban élvezi, meggyőződése, hogy ez tartja fiatalon. No és az, hogy nem keményedett meg. Az énekesnő a lapnak elárulta, a második válása után azért volt egy pillanat, amikor azt érezte, kezd kemény nő lenni.

„Egy idő után azt éreztem, ez nem én vagyok. A férfiakat azért még szeretni kell, mert kettőben csalódtam. Hát mennyi férfi van a világon! Amikor erre ráéreztem, akkor harmóniába kerültem ezzel az életnek nevezett társasjátékkal.”

Rost Andrea beszélt arról is, hogy örül, hogy fiatalon lett anya. Szerinte nehéz dolog összeegyeztetni az anyaságot, a hivatással. Az, hogy neki fiatalon adatott meg az anyaság, segített abban, hogy bírja. „A gyerekeim a mai napi azt mondják: anya mindig odafigyelt ránk, anyára mindig lehetett számítani. Olyankor arra gondolok, a Jóisten mégiscsak megsegített, és jól csináltam, amit csináltam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top