nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Megmutatta kislányát Dobó Kata – szupercuki fotó

Megmutatta kislányát Dobó Kata – szupercuki fotó

A színésznő kislánya, Szofi szeptembertől már iskolás lesz.
NLCafé
f Ajánlom

Dobó Kata ritkán mutatja meg kislányát, Szofit. Most azonban kivételt tett, mégpedig egy álom miatt. Kislánya ősztől iskolába megy, most viszont kiskori képeket osztott meg róla a következő sorokkal:

Kedvenc fotósorozatom az én gyönyörűségemről. Itt két és fél éves volt… hogy repül az idő! Azt hiszem hivatalosan csak három alkalommal mutattam meg Nektek. Nem azért, mintha nem lennék rá mérhetetlenül büszke, az vagyok, és legszívesebben minden nap megtenném! Mert okos, szép, tehetséges, minden megnyilvánulásában már most igazi nő, egy szeretetbomba!!!!! De az legyen majd az ő választása, ha mégis szerepelni akar, nem tehet ugyanis róla, hogy az anyukáját ismerik. Legyen gondtalan gyermek, amíg lehet. Ez minden szülő egyéni döntése, elfogadom azt is, ha valaki másképp látja ezt a helyzetet. Amiért pont ma törtek rám ezek az érzelmek, az egy álomnak köszönhető… csomagoltam az iskolatáskáját. Szeptembertől ugyanis ez lesz a napi rutin nálunk. Iskolás lesz a szerelmem. El sem hiszem hová tűnt az elmúlt hat év.

 

 

Kedvenc fotósorozatom az én gyönyörűségemről. Itt két és fél éves volt….hogy repül az idő!Azt hiszem hivatalosan csak három alkalommal mutattam meg Nektek. Nem azért, mintha nem lennék rá mérhetetlenül büszke, az vagyok, és legszívesebben minden nap megtenném! Mert okos, szép, tehetséges, minden megnyilvánulásában már most igazi nő, egy szeretetbomba!!!!! De az legyen majd az ő választása, ha mégis szerepelni akar, nem tehet ugyanis róla, hogy az anyukáját ismerik. Legyen gondtalan gyermek, amíg lehet. Ez minden szülő egyéni döntése, elfogadom azt is, ha valaki másképp látja ezt a helyzetet. Amiért pont ma törtek rám ezek az érzelmek, az egy álomnak köszönhető….csomagoltam az iskolatáskáját. 😱 Szeptembertől ugyanis ez lesz a napi rutin nálunk. Iskolás lesz a szerelmem. El sem hiszem hová tűnt az elmúlt hat év. #szofiszerelem💕 @evamagazin @anitapocsik #foto #labadyistvan #koszonomeztagyonyoruanyagot 😍🕊🙌🏻👸✨☀️

Dobó Kata (@katadobo) által megosztott bejegyzés, Márc 24., 2018, időpont: 12:38 (PDT időzóna szerint)

Megosztás Facebookon