nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nagy Adri nyaralni vitte terhes pocakját

Nagy Adri nyaralni vitte terhes pocakját

Meglógott az itthon még utolsókat rúgó tél elől Nagy Adri, és egészen Teneriféig utazott egy kis napsütésért.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nagy Adri első kisbabáját várja: az énekesnő már a hatodik hónapban van, egészen pontosan a huszonötödik hétben. Adri ezt a hetet választotta arra, hogy kiszakadjon az itthon még igencsak szürke télből, és egy kis mediterrán levegőt szívjon.

Adri és anonimitásba burkolózó párja Madridban kezdték az utat, most pedig már Tenerifén vannak, ahol a helyiek valószínűleg még fagyoskodnak a 23 fokban. Nagy Adrinak azonban ez szinte már nyár: lenge fehér ruhában pózol a tengerparti sziklákon, gömbölyödő pocakjára szépen simul az anyag.

Nagy Adri már Csillagkúttól is elbúcsúzott, és jó ideig biztos nem tér vissza a Jóban rosszban sorozatba.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon