Sztárok

Kiderült, mi folyik A Piramis kulisszái mögött

A Piramis Stohl András vezetésével a legnépszerűbb kvízműsor jelenleg, de sokan nem is gondolnák, milyen munka folyik a háttérben. Nos, most megmutatunk pár kulisszatitkot.

A Piramis hatalmasat megy, imádják az emberek, amit talán a műsorvezető személye is nagyban befolyásol. Stohl András többször kiakadt már, de ez hozzátartozik, együtt él a játékkal és a játékosokkal. A tévében minden simán megy, de álmunkban sem gondolnánk, milyen kemény munka megy a háttérben, hogy minden a legnagyobb rendben menjen. Azt is megtudtuk, Stohl Andrásnak milyen különleges igényei vannak a felvételek előtt. 

  • Stohl András minden reggel kap egy arcmasszázst, és a felvételek között lenyom egy pár fekvőtámaszt, hogy jobban fessen a képernyőn. 
  • A műsorvezető rádiós és színészi munkája miatt igen elfoglalt, így gyakran előfordul, hogy a felvételre menet készül fel az aznapi adásból. 
  • A BEST megtudta, hogy Stohl András utálja, ha körbeugrálják, sőt semmilyen extra igénye nincsen, csupán annyi, hogy nyugodt körülményeket teremtsenek neki. 

  • A pénzkérdés igencsak fontos, megtudtuk azt is, hogy a műsor kezdete óta összesen 200 millió forinttal távoztak a párosok. 
  • A bezártsággal sokan küzdenek, így a helyszínen mindig rendelkezésre áll egy orvosi csapat, hogy ha bármi probléma adódna. 
  • A szoba, ahova az játékos párosok egyik tagja beül, teljesen izolált. A stábtagok közül sokan nem is tudják, hogy hol van a bejárata.
  • Ha valaki bekerül a játékba, nagyon fontos, hogy színes ruhába öltözzön. Az egyszínű, illetve a fekete és a fehér szettek szigorúan tilosak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top