Sztárok

Fásy Ádám bevallotta, hogy papucsférj

Március 23-án ünnepli születésnapját a Zenebutik műsorvezetője, akit lánya, Zsüliett élő adásban lepett meg egy születésnapi videóval. Fásy Ádám azt is elárulta, miért nem tudta lánya és felesége nélkül meglenni.

Fásy Ádám és lánya, Zsüliett együtt járják az országot – fellépnek, koncerteznek. A Zenebutik műsorvezetője ma ünnepli a születésnapját, ez alkalomból pedig a Mokka vendége volt. Zsüliett meglepte egy születésnapi videóval, de nem ez volt a beszélgetés fénypontja. Fásy Ádám elárulta, hogy igazi papucsférj, még öltözködni sem tudna, ha nem lenne a felesége, Marika.

„Apunak nagyon jó dolga van, minden reggel ki van készítve a ruhája, levasalva az inge” – kezdte Zsüliett a műsorban, mire Istenes László megjegyezte, hogy ő azt gondolta, a mulatós zenész egyedül öltözködik. „Nekem azt kell felvennem, amit a Marika mond. Ha nincs otthon, furcsa dolgok történnek, mert nem találok meg semmit. Nagyon fegyelmezett vagyok, igazi papucsférj – az van, amit a Marika mond” – árulta el mindenki legnagyobb meglepetésére Fásy Ádám.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top