nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Csobot Adél ismét várandósan lép színpadra

Csobot Adél ismét várandósan lép színpadra

Kiderült, ki a Nagy Duett utolsó profi zenésze: Csobot Adél második terhességének a javát is színpadon fogja tölteni.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A második gyermekével terhes Csobot Adél lesz a zenei vetélkedő ötödik profi énekese. A Nagy Duett korábban bejelentett zenészeihez hasonlóan Adél is az RTL Klubon tűnt fel, ami érdekes egybeesés. Ezek után nagyon kíváncsiak vagyunk a nem zenész felhozatalra is.

Adél ráadásul első terhessége alatt is feltűnt TV2-es zenei vetélkedőben. A Sztárban sztár színpadán versenyzett, mikor a már kétéves Nátánt várták párjával, Istenes Bencével.

„Zökkenőmentes volt az első várandósságom, nagyon élveztem. Az utolsó előtti hónapig dolgoztam, ott volt a Sztárban Sztár, de játszottam akkor színházban és számos más fellépésem is volt. Nem lehet véletlen, hogy Nátán nagyon nyitott a zenére, a hasamban ugyanis végigcsinálta mindezt, a sok gyakorlást, a kamerapróbákat, az élő show-kat, a koncerteket. Örülök, hogy a második fiamnak is ugyanebben lehet része” – mondta Csobot Adél a Blikknek.

Adél és Bence a műsor idejére át fogják tenni székhelyüket Budapestre, nem teszik ki magukat az ingázás fáradalmainak.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon