Sztárok

Csobot Adél ismét várandósan lép színpadra

Kiderült, ki a Nagy Duett utolsó profi zenésze: Csobot Adél második terhességének a javát is színpadon fogja tölteni.

A második gyermekével terhes Csobot Adél lesz a zenei vetélkedő ötödik profi énekese. A Nagy Duett korábban bejelentett zenészeihez hasonlóan Adél is az RTL Klubon tűnt fel, ami érdekes egybeesés. Ezek után nagyon kíváncsiak vagyunk a nem zenész felhozatalra is.

Adél ráadásul első terhessége alatt is feltűnt TV2-es zenei vetélkedőben. A Sztárban sztár színpadán versenyzett, mikor a már kétéves Nátánt várták párjával, Istenes Bencével.

„Zökkenőmentes volt az első várandósságom, nagyon élveztem. Az utolsó előtti hónapig dolgoztam, ott volt a Sztárban Sztár, de játszottam akkor színházban és számos más fellépésem is volt. Nem lehet véletlen, hogy Nátán nagyon nyitott a zenére, a hasamban ugyanis végigcsinálta mindezt, a sok gyakorlást, a kamerapróbákat, az élő show-kat, a koncerteket. Örülök, hogy a második fiamnak is ugyanebben lehet része” – mondta Csobot Adél a Blikknek.

Adél és Bence a műsor idejére át fogják tenni székhelyüket Budapestre, nem teszik ki magukat az ingázás fáradalmainak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top