Sztárok

Betegsége után először állt újra kamera elé Kulka János

Az RTL Klub szpotjában látható újra a színész, aki mosolyogva csavargatja kutyája fülét. Kulka János láthatóan remekül van.

Majd két éve szenvedett agyi infarktust Kulka János. A nagy ijedtség után állapota gyorsan stabilizálódott, de rehabilitációja hosszú volt, és vélhetően a mai napig is tart. A színész hosszú ideig kerülte a nyilvánosságot, színházi szerepet az epizód óta nem vállalt, és „visszatérő” filmjében is csak beszéd nélküli szerepet vállalt el Kulka.

Épp ezért különleges, hogy az RTL Klub rövid reklámfilmjében újra feltűnt a Szomszédok Mágenheim doktora. Kulka János minden bizonnyal otthonában ült kamera elé, és kutyája segítségével szavazásra buzdítja a nézőt.

 

„Én biztosan elmegyek szavazni. Hogy miért? Csak. Sőt: csak azért is!” – mondja a színész. A film egyébként az RTL társadalmi célú kampányának része, mely politikai oldaltól függetlenül hívja fel a figyelmet az országgyűlési választások fontosságára. Kulka mellett további tizenhat híresség érvel a voksolás mellett: Ónódi Esztertől Nagy Ervinen át Fluor Tomiig terjed a paletta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top