Sztárok

Állatkínzással vádolják szomszédai Oszter Sándort

Oszter Sándort az ág is húzza: bírósági ügye mellett szomszédai haragjával is naponta szembe kell néznie a színésznek.

Újfent nem sikerült belopnia magát a helyiek szívébe Oszter Sándornak azzal, hogy a katasztrófavédelemnek kellett kiszállnia mesterséges tavához, melynek megrepedt gátja azzal fenyegetett, hogy elönti fél Diósjenőt. A falubeliek eddig sem nézték jó szemmel az Oszter birtokán folyó megalomán építkezést, és a környezetvédelmi hatóságoknál feljelentést is tettek, mert szerintük a színész kisajátította a Nógrád megyei települést tavát tápláló egyetlen patakot.

A Bors szerint Oszter bezárkózottan él hatalmas birtokán, és nem érintkezik a falubeliekkel, bár ez talán nem véletlen. „Itt már senki sincs jóban vele. Nem nagyon járkál a faluban, sokaknál kihúzta a gyufát. A főúti közértbe még elmegy whiskey-ért, de máshová már nem tér be” – mondta a lapnak az egyik szomszéd.

Oszter Sándor

Egy másik szerint Oszter sokakat átvert a faluban, megrendelt munkákat nem fizetett ki, és volt, hogy nem is helyiekkel dolgoztatott. Ráadásul a rosszul megépített tórendszer miatt sokan féltik életüket és házaik épségét.

A színész pár éve állattartással is próbálkozott, de erre sem emlékeznek jó szívvel az ott lakók. „Istállók sorát húzta fel a majd négy hektáros területén, elcsúfítva a környező telkek kilátását. És korábban hetven struccot hozatott a birtokára, de azok mind egy szálig elpusztultak. Hát, mi ez, ha nem állatkínzás?” A strucctetemeket pedig állítólag a környező erdőkben élő vadállatoknak adta a színész.

Oszter Sándor nem kívánta kommentálni a fentieket, csak annyit mondott, mihamarabb kideríti, ki terjeszti róla a vádakat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top