Sztárok

Pataky Attila felkészült az apaságra

Pataky Attila elmondta, hogy a szerelem és a szenvedély tartja fiatalon, és feleségével akár 3-4 gyereket is szívesen bevállalnának, de a teremtőre bízzák magukat. A beszélgetés során kiderült, hogy kisfiút vagy kislányt szeretnének-e elsőként.

Pataky Attila és az Edda hatalmas bulit csapott a hétvégén, a több hetes készülődés után azonban most visszatért a valóságba. A zenésznek már van gyereke, de egyáltalán nem visszakozik, ha a sors úgy akarja, akár több babát is bevállalna. „A teremtő Istenre bízom abszolút. Ha az van a sorsunkban Orsival, akkor hadd jöjjön 3-4” – kezdte a Fem3Cafe-ban Pataky Attila

„Nem csak beszélünk róla… A beszédtől még nagyon kevés baba született. Letisztázott köztünk, ha Isten úgy akarja, és úgy jön, akkor több is. Pláne, ha a két srác után egy lány jönne” – mondta az Edda frontembere. „Éppen a kisebbik fiammal beszéltünk róla, ő is beszállna a buliba, nincs ezzel semmi gondja.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top