Sztárok

Megvan, mikor indul a Feleségek luxuskivitelben

A Feleségek luxuskivitelben második évadában ismét a drága ékszerek, a luxusruhák, a külföldi utazások, a partyk és persze a sikeres nők lesznek a főszerepben. A felső tízezer életét április 9-től hétfő esténként 21.00 órakor bemutató reality eddigi szereplői mellett újabb két feleség nyújt betekintést a hétköznapjaiba.

A Feleségek luxuskivitelben első évada hatalmas siker volt, a műsor által a benne szereplők nagy hírnévre tettek szert. Az eleinte Rubint Réka nevével fémjelzett műsor nagyot ment, így egyértelmű volt, hogy második évad is készül majd belőle. Nemrég megtudtuk, hogy két új feleséget ismerhetünk meg, most pedig az is kiderült, hogy az első évad egyik főszereplőjének, Farkas Ritának a története csupán egy mellékszál lesz a következő szériában. 

A már jól ismert szereplők mellett Yvonne Dedericket és Polgár Tündét is megismerhetjük. – Fotó: Viasat3

Az előző évadban megismert filmproducer és színésznő Csősz Boglárka, a színésznő Köllő Babett, a gyermekruha-tervező Smaltig Dalma, a modell Vasvári Vivien, valamint Farkas Rita étterem-tulajdonos mellett újabb két sikeres nő, Yvonne Dederick üzletasszony és barátnője, Polgár Tünde mutatja meg, milyen a magyar felső tízezer fényűző élete. A Feleségek luxuskivitelben előző évadához hasonlóan a legújabb epizódok is heti rendszerességgel kerülnek majd adásba, valamint a luxusfeleségek családtagjai és barátai is felbukkannak majd a műsorban.

Feleségek luxuskivitelben, 2. évad – április 9-től minden hétfőn 21.00-kor a VIASAT3-on.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top