Sztárok

Titkolták Klapka Dennis pszichiátriai kezelését

Klapka György legfiatalabb fia, Dennis pszichiátriai kezeléséről eddig nem lehetett tudni, mert a család szégyellte a történetet.

Klapka Dennis egykori betegtársa, Kneszl Beáta Carmen Én, a megbélyegzett című könyvében Klapka György fia a saját nevén szerepelt, és vállalta a kórházban eltöltött időszakot. Erről a Story magazinnak mesélt a néhai aranyember fia. 

„Az utolsó pillanatban kellett a Klapka nevet kihúzni, és egyszerűen Danira változtatni  a nevelőanyám, Marika kérésére, aki azt gondolta , szégyent hoznék apámra.”

Dennis korábbi drogügyeiről már tud a nyilvánosság, a pszichiátriai kezelésről azonban nem. Klapka halála előtt jött rá Dennisre egy roham, amikor mentővel vitték a pszichiátriára. 

„Egész életemben háromszor volt epilepsziás görcsöm, utoljára akkor, amikor apámékkal élve is olyan magányosan éreztem magam, mintha csak egy szellem lennék mellettük, akit észre sem vesznek.”

Klapka György fia, Klapka Dennis fotó: Facebook

Ennek részleteit is kifejtette Dennis a Storynak, és azt is elárulta, hogy amióta árva, teljesen egészséges, apja elvesztése után lelkileg helyrebillent. 

„Ma már csak magamnak kell megfelelnem. Jobb így!”

Hogy miért gondolja ezt Dennis, arról a magazinnak mesélt. 

A Storyban olvashtasz Klapka Dennis elmúlt éveiről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top