nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kiderült: párterápiára jár Hosszú Katinka és férje

Kiderült: párterápiára jár Hosszú Katinka és férje

Minden erővel kapcsolatuk helyrehozásán dolgoznak Katinkáék. Az úszó és férje szakember segítségét is igénybe veszik.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Tovább közeledik egymáshoz Hosszú Katinka és Shane Tusup. Múlt héten együtt nyaralt a két sportoló, és a környezetük úgy látja, ha lassan is, de újra elkezdett egymás felé közeledni a házaspár.

Hosszú Katinka és Shane Tusup

Állítólag korábbi budai albérletüket is feladták, talán hogy új helyen, tiszta lappal folytathassák kapcsolatukat. A Bors pedig úgy értesült „uszodai forrásból”, hogy a fiatalok párterápiával igyekszenek helyre hozni házasságukat. Katinka ötlete volt. Az Iron Lady Amerikában pszichológiát végzett, ezért jól tudja, hogy szakember segítségével hamarabb lehet rendezni a konfliktusokat” – fogalmazott a lap forrása.

Korábban kiderült, Hosszú és Tusup még válóperüket is szüneteltetik, így minden esély megvan rá, hogy a konfliktus hamarosan csak egy rossz emlék marad.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon