Sztárok

Kasza Tibi: „Hamarosan apa leszek, ezt természetesnek veszem”

Kasza Tibi állítja, hogy minden úgy jó, ahogy van. Sokáig félt elköteleződni, de ma már csak ajánlani tudja mindenkinek a házasságot.

Öt éve tart Kasza Tibor és Darai Andrea, vagyis Manker kapcsolata, fél éve pedig titokban összeházasodtak. Most a műsorvezető arról mesélt a Story magazinnak, mennyiben változtatta meg az esküvő a viszonyukat. 

„Őszintén, tiszta szívemből mondtam igent a házasságra, minden korábbi szorongásom elmúlt, és azt is természetesnek veszem, hogy hamarosan édesapa leszek. A világ legjobb dolga kimondani, hogy van feleségem, pedig sokáig tartottam az elköteleződéstől.”

Kasza Tibi büszke arra, hogy Manker felvette az ő nevét, és csak ajánlani tudja mindenkinek a házasságot, pláne mert szerinte nem igaz, hogy egy papír nem változtat semmin. „Szerintem nagyon sokat tesz hozzá.”

Kasza Tibi és a felesége, Manker élvezik a kettesben töltött időt fotó: Facebook/Kasza Darai Andrea

A magazinnak mesélt a hétköznapjaikról, és hogy a rengeteg munka mellett hogyan tartják életben a romantikát is. Mivel mindkettőjüknek fontos a család, a műsorvezető különösen hálás a felesége családjának, amiért befogadták, és azért is szerencsésnek tartja magát, hogy az édesanyja és elfogadta a feleségét. 

„Amikor csak tehetjük, meglátogatjuk anyukámat Szegeden, aki egyedül nevelt fel engem és a bátyámat. Minden anyának van elképzelése arról, hogy milyen társat szeretne a fia mellé. Az én édesanyám pont olyan lányt szánt nekem, mint amilyen Andi. Mindannyian várjuk már, hogy gyerekünk szülessen, de nem erőltetjük a dolgot” –mesélte Tibi, aki a feleségével sokat beszél a gyerekvállalásról, sőt már a neveket is sorra vették, mi jöhet szóba. „Megértem az apaságra.”

Részletek a magazinban.

A Storyban olvashtasz Kasza Tibiék magánéletéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top