Sztárok

Ez a csodaszép modell Kállay-Saunders András anyukája

Kállay-Saunders András az édesanyját és az édesapját is megmutatta már a rajongóinak, eddig viszont nem tudtuk, hogy az énekes anyukája modellként dolgozott korábban.

Kállay-Saunders András nemrég tért haza amerikai kalandjáról, amit a jelek alapján sikerrel zárt. Az énekes korábban már többször büszkélkedett a szüleivel: édesanyja magyar, míg apukája amerikai származású. Bár számos alkalommal pózolt már az őseivel, azt még nem láthattuk, hogy az anyukája milyen szép nő volt korábban is. Na, most erre is sor került. 

Mama was model and my Daddy was a Rockstar Az en anyukam regen 🙂

Kállay Saunders (KSB) (@kallaysaunders) által megosztott bejegyzés,

„Az én anyukám régen” – írta  Kállay-Saunders András a képhez, amelyen az édesanyja pózol egy angol nyelven íródott divatmagazinban. Kállay Katalinról talán kevesen tudják, hogy a hetvenes-nyolcvanas évek egyik felkapott magyar szupermodellje és nemzetközileg is sokat foglalkoztatott sztármanökenje volt, akinek divatfotói számos hazai és külföldi magazinban napvilágot láttak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top