Sztárok

Pápai Joci anyósa bánatában sírt lánya esküvőjén

Dallos Bogi vendége volt Pápai Joci. Az énekes olyan titkot árult el családjáról, amiről eddig nem nagyon akart beszélni – mondjuk, megértjük, hogy miért nem.

Az énekesnél nem nagyon van szimpatikusabb híresség az országban: a Sztárban sztár alatt annyiszor megnevettette a közönséget, hogy azóta is emlegetjük. Pápai Joci akkor bevallotta, fél, hogy az asszony többet nem bújik ágyba vele. A mindig őszinte énekes most elárult egy olyan titkot, amiről eddig nem akart beszélni, méghozzá arról, mi történt az esküvőjük napján. 

„Amikor elvettem Anitát, a nagymamája sírt. Meg voltak győződve róla, hogy rosszul választott. Sírtak az esküvőn, bánatukban. Ezt persze én csak utólag tudtam meg. Azért sejtettem, hogy nem jó valami, de nem gondoltam, hogy bánatukban sírnak majd” – mondta nevetve Pápai Joci a 7kornálam! című vlogban, amelyben Dallos Boginak mesélt élete fontos pillanatairól. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top