Sztárok

Ő Gönczi Gábor partnere, de még van vele munka

Bár Gönczi Gábor már sokszor beszélt erről úgy, mint élete nagy szerelméről, eddig azért inkább a műsorvezetőként és hírolvasóként ismerjük. Most új partnere oldalán meglátjuk, mire képes valójában.

Hamarosan indul a Nagy Duett hatodik évada, és néhány név nemrég már kiderült. Pontosabban, négy énekes már biztosan versenybe száll, vagyis: Takács Nicolas, Wolf Kati és Tóth Andi mind azon lesznek, hogy a Nagy Duettet megnyerjék a partnerükkel. Ők mind az RTL Klub X-Faktorában tűntek fel korábban, a negyedik énekes pedig Gönczi Gábor lesz. Ez ugyan okozott egy kis zavart, hiszen az utóbbi időben leginkább a Tények hírolvasójaként szerepel, de azt már régóta tudjuk róla, mennyire fontos az életében a zene. Korábban a Story gálákon is fellépett, rengeteg koncertet adott már, most pedig vasárnaponként élőben mutathatja meg, milyen énekes. 

Gönczi Gábor sem tudta eleinte, kivel áll színpadra, de a párja hangjától sem ájult el:

Ebből még nem tudtuk kitalálni, kiről lehet szó, aztán jöttek a részletek, amiből mondjuk csak akkor lehet kitalálni, kiről van szó, ha tényleg ismered már az illetőt, de lássuk.

Ezek szerint Gönczi párja a Nagy duettben: 

  • szereti a spenótot
  • egyszer őt választották az ország legszexisebbjének
  • kedvenc színésze a Sherlock Holmes sztárja
  • első vers, amit megtanult Kányádi Sándor költeménye, a Margaréta
  • egy sorozatban szerzett országos hírnevet.

Nekünk az első tippünk Kárpáti Rebeka volt, bár az öt részletből legfeljebb az utolsó és a második volt segítség. Na meg persze, az ének részletből nagyjából a korát be lehetett lőni, de ez is csalóka tud lenni. Kíváncsiak vagyunk, ti mit gondoltok. Ehhez itt egy kis segítség is, lentebb pedig a szavazással kiderül, mit gondol az olvasók többsége: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top