Sztárok

Keményen beszólt egy rajongó Luxus Dalmának

Smaltig Dalma már a terhessége harmadik trimeszterében jár, másfél hónap múlva érkezik a második gyermeke. Már elég nagy a pocakja, éppen Tel-Avivban sütteti a hasát.

A Feleségek Luxuskivitelben első évadának zárása után derült ki, hogy Smaltig Dalma terhes. A kismama már alig várja, hogy életet adjon második gyermekének. Addig is, megkönnyítve a várandósság körülményeit, Izraelbe utazott a család, onnan pedig Smaltig Dalma bikinis fotókat posztolt. Ez viszont már nem annyira tetszett az egyik rajongójának, aki keményen beszólt neki. 

Persze, ez egyáltalán nem hatotta meg a kismamát. Ahogy Dalma bejegyzéséből kiderül, nemsokára szül. „Amikor pánikolva tudatosul benned, hogy úgy el ment az idő, hogy már csak másfél hónap van hátra a pocakos létből, és kétgyermekes szülő leszel!” – írta. A Feleségek Luxuskivitelben második évadát egyébként már elkezdték forgatni, így valószínűleg nemsokára az ő és Vasvári Vivien terhességének szakaszait is végignézhetjük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top