Sztárok

Fluor Tomi inspirálta Istenes Bence tetkóját

Ki gondolta volna, hogy a két fiatal tévés ilyen közel áll egymáshoz? Fluor Tomi nagyon meghatódott Istenes gesztusán.

Istenes Bence a Borsnak mesélt legfrissebb tetkójáról, ami egy digitális órát ábrázol a bal csuklóján. Istenes követői több száz kommenteben találgatták, mit jelenthet a 00.10 a mintában – többen Istenes kisfiának születési időpontjára tippeltek, rosszul.

„Az órán látható szám az én születési időpontom. Semmi misztikus oka nincs, hogy ezt magamra tetováltattam, egyszerűen csak tetszett ez az óra, amibe pedig nyilvánvalóan egy időpontot is bele kellett tetoválni, én meg arra gondoltam, hogy akkor ez az én születési időpontom legyen” – mondta a lapnak a tévés, de a legérdekesebb részre csak ezután tért rá.

Ugyanis az óra mellett jól látható cápának is története van, nem is akármilyen. „A cápát Fluor miatt rakattam fel, ez a kedvenc állata. Épp kint van nálam látogatóban Kölnben, itt látta meg, hogy rám került a minta. Konkrétan elsírta magát, amikor észrevette, nagyon cuki volt. Most ő is gondolkodik, hogy magára tetováltatja az én kedvenc állatomat” – avat be a barátság részleteibe Bence.

Első gyermekét egyébként A kis herceg-tetoválás szimbolizálja Istenes Bence jobb felkarján, de születendő második kisfiát is meg fogja örökíteni a bőrén valamilyen formában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top