Sztárok

Ez a jóképű sportoló Esztergályos Cecília veje

Esztergályos Cecília pár napja átvehette a Kossuth-díjat, ami igen nagy megtiszteltetés a művésznőnek. A díjátadón a családja is vele volt, lánya jóképű, vízilabdázó férjét is láthattuk.

Esztergályos Cecília napokig szépült a Kossuth-díjra. A színművésznő múlt héten vette át az elismerést, ami hatalmas élmény volt számára. Bár a színésznő nem egy nagy közösségi média felhasználó, szerencsére máshol is találhattunk családos képeket róluk. Méghozzá Fodor Rajmund kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó hivatalos oldalán, aki történetesen Esztergályos Cili lányának a férje. 

A sportoló nem szokott kérkedni az anyósával, de azért ez mégis egy olyan esemény volt, amelyre méltán büszke lehet az egész család. „Engedjétek meg, hogy büszkélkedjek egy picit! Ezen a szép ünnepnapon szeretett anyósom, egy ország Cilikéje, több generáció Ancija, a színpadot kedvelő közönség legkedvesebb Mici nénije, a Balettintézetet is végzett Esztergályos Cecília Kossuth-díjas színművésznő lett! Ez a díj, szeretett kis országunk legmagasabb művészeti-kulturális elismerése! Tiszta szívemből gratulálok neki az egész pályafutásához, illetve ehhez a rendkívül fontos elismeréshez is! Kiérdemelte! Nagyon megérdemelte! További jó egészséget, szeretetet és sok-sok nevetést kívánok, Cilike!” – írta a fotóhoz a sportoló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top