Sztárok

Együtt nyaralhatott férjével Hosszú Katinka

A legfrissebb hírek szerint mégis kapcsolatuk rendbetételén dolgozik Hosszú Katinka és Shane Tusup.

Jó hírek érkeznek a héten Hosszú Katinkáékról: hétfőn együtt látták férjével edzés után, ma pedig kiderült, a pár külföldi nyaraláson próbálta meg rendbe tenni közös életét.

A Blikk szerint a múlt héten Tusup és Hosszú is hiányzott a Duna Arénából. „A múlt héten nem voltak tréningen, egy edzőnő tartotta a foglalkozásokat. Katinka és Shane ugyanis a napokban tért vissza egy közös külföldi utazásról. A kirándulás célja a kapcsolatuk rendezése volt” – mondta a lapnak egy informátor.

Budapest, 2016. szeptember 17.
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó és férje, edzője, Shane Tusup a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztón a Merkapt Maraton Sportközpontban 2016. szeptember 17-én.
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Katinka nem cáfolta a lap értesülését, de nem is erősítette meg azt. Hosszú és Tusup korábban azt írták, házasságuk megpróbáltatásokon megy keresztül. Hónapokon keresztül úgy tűnt, kibékíthetetlen ellentétek feszülnek közöttük, de az utóbbi időben felbukkant a happy ending lehetősége. Mi nagyon szorítunk Katinkáéknak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top