Sztárok

Vádlottársa mentegeti Oszter Sándort

Zavaros, önmagának ellentmondó vallomásokkal igyekszik tisztázni Oszter Sándort a színész perének negyedrendű vádlottja.

Másfél éve zajlik az Oszter Sándor vesztegetési ügye néven elhíresült per, melyben a vádlottak állítólag milliókat csaltak ki valakiből, hogy „elsimítsanak” egy ellene folyó bírósági eljárást. Oszter a per ötödrendű vádlottja, az ügyészség mégis rács mögött szeretné látni. A színész a kezdetektől fogva azt hangsúlyozza, őt csak egy filmszerepre kérték fel, és még az elvégzett munkáért sem kapta meg a gázsiját; vesztegetésről, milliókról nem tud.

A film egyébként az ÁVH-ról, a kommunista állambiztonsági szervezetről szóló nagyjátékfilm lenne. Keserű István producer, a per negyedrendű vádlottja korábban durván bemártotta a bíróság előtt Osztert, ám később visszavonta vallomását.

Oszter Sándornak nem áll jól a szénája a bíróságon

„Kezet ráztunk, újra »édes fiam« voltam, és megbeszéltük, hogy folytatjuk az ÁVH-filmet. Továbbra is a művész úré Fazekas Mihály szerepe. A tábornoké, aki nőket erőszakol, gyilkol, majd véget vet az életének. Erre az öngyilkossági jelentre készül Oszter úr és én is” – mondta a Borsnak a producer, aki állítólag maga kereste meg a lapot a békülés hírével.

Oszter Sándor ügyvédje a producer „újabb agyszüleményének” nevezte a fentieket, ő biztos benne, hogy a nagy összeborulás nem történt meg a két vádlott között. A lap megjegyzi, Keserűre elmeorvos-szakértői vizsgálat vár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top