Sztárok

Kiverte a biztosítékot Orbán Ági bejegyzése

Bizarr fotót osztott meg a Konyhafőnök egyik győztese, Orbán Ági. Sok ember ellene fordult, még a rajongói sem teljesen értik, hogy mi történt kedvencükkel.

Orbán Ági nevét A Konyhafőnök harmadik évadában ismerte meg mindenki – a végén feltette az i-re a pontot, és Sass Dani ellen győzedelmeskedett a döntőben. Ági a terveiről is mesélt a verseny után, egy állatfarmot szeretett volna, és egy saját konyhát, utólag valószínűleg mindkettő bejött. A Konyhafőnök-győztest sokan követik a közösségi oldalán, most azonban úgy tűnik, szerzett magának pár gyűlölködőt is – ami egyébként nem csoda, a legújabb posztját látva.

A nyúlfeldolgozás felhívására rengeteg utálkozó hozzászólás érkezett. Orbán Ági próbál minél többre személyes választ adni, de azért írt egy összegzőt is.

Ági a bejegyzés végén arra utalt, hogy ez az egész poszt ironikus, nem komolyan gondolta, sokan úgy kapták fel a vizet, hogy nem értelmezték az írást. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top