Sztárok

Dobó Kata nehezen dolgozta fel, hogy dekoratív

Dobó Kata sokáig küzdött azzal, hogy az emberek csak a szexi nőt látták benne, de nem akartak mélyebbre nézni. Mára elfogadta, hogy a dekoratívabb nőknek más nehézségekkel kell megküzdeniük.

Dobó Kata 40 fölött találta meg az igazi szerelmet, Zsidró Tamás személyében. A színésznő azt mondja, nem számolja az éveket, bár amikor harmincéves lett, az kicsit megviselte. Azt is elárulta a Story tavaszi különszámában, hogy jól érzi magát a bőrében, hálás a genetikának, Kata mára pedig teljesen elfogadta, hogy szexszimbólumként tekintenek rá, bár eltartott egy ideig, amíg megbékélt ezzel. 

„A gimnáziumban nem tartottam magam szépnek. Később, amikor elkezdtem elhinni, hogy az vagyok, azt akartam, hogy ennél mélyebbre is lássanak. Sokáig nem tudtam mit kezdeni azzal sem, hogy szexszimbólumként tekintsenek rám. Idő kellett ahhoz, hogy ezt elfogadjam, és megértsem, hogy egy dekoratívabb nőnek más nehézségekkel kell megküzdenie. Ma már nem szégyellem, hogy sokan szexinek gondoltak, csak az bántott, hogy nem láttak ennél tovább az emberek” – idézi a lap Dobó Katát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top