Sztárok

Berki Krisztián tisztázta az autóbalesete körülményeit

A műsorvezető és párja néhány nappal ezelőtt Szlovákiából tartott hazafelé, mikor egy busz beléjük csúszott. Berki Krisztián éppen a későbbi lakhelyük építkezése miatt lassított, a busz viszont nem reagált időben. Elmondta, hogy milyen intézkedéseket tettek a koccanás után, valamint azt is, hogy barátnője, Mazsi hogyan reagált a történtekre.

Berki Krisztián és szerelme, Mazsi a napokban szenvedtek autóbalesetet – szerencsére a műsorvezető kislánya, Nati már nem volt velük, komolyabb baj nem is történt, az anyagi káron kívül. Berki Krisztián nyilatkozata után azonban jelentkezett egy szemtanú, aki nem éppen úgy látta a történteket, mint a celeb, és ezt el is mesélte az egyik online lapnak. Éppen ezért, a műsorvezető most szeretne tiszta vizet önteni a pohárba, és a Mokkában magyarázta el, mi is történt valójában.

„Nem sikerült megelőznöm, a buszos úgy gondolta, hogy ne előzzem meg –  kezdte a műsorban Berki Krisztián. – Utána a Nánási úton sikerült, de aztán visszalassítottam, mivel vannak ott építkezések, és szeretnénk majd oda átköltözni. Meg akartam állni, hogy megnézzük. A visszalassítás után éreztünk egy ütközést – nem tudom, hogy belénk csúszott, vagy nekünk jött.” Berkivel a párja, Katona Renáta is ott volt. „Nem tudok személyi sérülésről, Mazsi ült mellettem, de nem lett bajunk, Nati pedig nem volt már velük szerencsére.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top