Sztárok

Nem lehet megműteni Boros Lajost

A népszerű rádiós második szívműtétjére nem kerülhet sor, amíg szervezete legyengült állapotban van. Boros Lajosnak híznia kéne, de képtelen.

Január végén került kórházba szívproblémákkal Boros Lajos. A rádiós szíve “35 százalékon funkcionál,” a szívbillentyűi gyengék. Boros másfél hónapja szívritmus-szabályozót kapott és újabb műtét várna rá, de ezt egyelőre el kellett halasztani.

Boros Lajost orvosa hízókúrára fogta, a műsorvezető ugyanis nagyon lefogyott betegsége alatt. A kórházban azonban kiderült, cukorbeteg is, ezért szigorú diéta mellett kéne híznia, ami nem akar összejönni. Öt kilót kellene felszednie.

Boros Lajos

“Eddig csak egyet sikerült, de ezt is nagy sikerként élem meg” – mondta a rádiós a Blikknek. A férfit az újabb műtét előtt rengeteg vizsgálatnak vetették alá. “Majdnem minden fájdalommal járó vizsgálatot, legyen az egy cső ledugása a torkomon vagy a gerincfolyadékom megcsapolása, altatásban végeztek. Máshogy nem is egyeztem volna bele, mert kicsit már elegem van a fájdalomból” – árulta el Boros, aki még ilyen körülmények között sem vesztette el humorérzékét.

“Az altatásból arra ébredtem, hogy vicces stand-upokat nyomok az egybegyűlt betegeknek, betegszállítóknak és ápolóknak. Talán össze kéne állítani egy kórházas humorestet, ha ilyen nagy sikerem van!” – fogalmazott a népszerű műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top