nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Megmutatta kisbabáját ÉNB Maja

Megmutatta kisbabáját ÉNB Maja

Egy hónapja már, hogy ÉNB Maja, azaz Cséffalvay Dorka életet adott kislányának, akit Zorkának neveztek el. Az egykori éjjelnappalos megható írással köszöntötte gyermekét.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Cséffalvay Dorka évek után hagyta ott az Éjjel-nappal Budapestet, amikor kiderült, hogy babát vár. ÉNB Maja egészen addig a pontig nem hozta nyilvánosságra az esküvői fotóit, de aztán a nagy napját is megmutatta rajongóinak. Februárban jött a hír, hogy Dorkának kislánya született, aki a Zorka Blanka nevet kapta. Most pedig már egy hónapos a kicsi, édesanyja egy megható üzenettel köszöntötte. 

„Ma vagy 1 hónapja velünk, mégis örökre megváltoztattál. Megértetted velem, mit jelent embernek lenni. 
Most már tudom, miért érdemes élni. Megtanítottál úgy szeretni, amit nem lehet felülmúlni. Anyává tettél, és én sosem voltam még semmire ennyire büszke” – írta a fotójához ÉNB Maja

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon