Sztárok

Kiderült, ki pótolhatja Radics Gigit az X-Faktorban

Két népszerű énekesnő között dönt az RTL Klub miután eldőlt, Radics Gigi nem tér vissza a mentori székbe.

Mint korábban megírtuk, Radics Gigi otthagyja az X-Faktort, és amerikai karrierjének felépítésére fog koncentrálni a következő időszakban. A Story magazin szerint azonban nemcsak ő, hanem Byealex sem folytatja a műsort.

Ami érdekes, mivel az X-Faktor legújabb évadának castingját reklámozó videóban még egyértelműen mentorként tűnik fel. Ebben a kisfilmben Radics Gigi helye már üres de a készítők jelezték: újabb női zsűritag érkezik.

 

A Bors úgy tudja, Rúzsa Magdi vagy Zséda lehet a befutó, a lap szerint Rúzsa az esélyesebb. Mindkét énekesnőnek van tehetségkutatós tapasztalata, Rúzsának a színpad mindkét oldaláról. Zséda tévéműsor nélkül futott be, ezért fellépőként nem, “csak” zsűrizni láthattuk a Dalban, ám ez biztosan nem rontja esélyeit.

Az RTL továbbra is azt mondja, hogy egyelőre az énekeseket keresik a műsorba, illetve hogy kisfilmjükből kiderül, ki érkezik Radics Gigi helyére. Ám ha Byealex mégis távozik, akár két megüresedett hely is kiadó lehet az X-Faktor mentorainak asztalánál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top