nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Friderikusz távozásként keményen beszólt néhány nőnek

Friderikusz távozásként keményen beszólt néhány nőnek

Utolsó rádióműsorában éles és indokolatlan kritikát fogalmazott meg Friderikusz Sándor mások mellett Lilu és Péterfi Judit ellen.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Igen rövid életű volt Friderikusz Sándor Music FM-es rádióműsora. Két hónapon keresztül jelentkezett be vasárnap délelőttönként, hogy összefoglalja az adott hetet és sztorizgasson a hallgatókkal. Akik viszont nem nagyon voltak erre kíváncsiak, ezért a rádió rövid úton megszűntette Fridi műsorát, aki állítólag rendesen össze is balhézott ezen főnökeivel.

Friderikusz tegnap délután ült utoljára mikrofon elé. Nem tudni, mi volt vele a célja, de utolsó adásában nagyon kemény kritikával illette a Hír TV-s Péterfi Juditot, és az RTL Klub sztárját, Lilut.

Friderikusz Sándor | MTI Fotó: Mohai Balázs

“Riporteri teljesítményével régóta az a bajom, hogy ő nem kérdez, kicsit sem kíváncsi, hanem pusztán kacérkodik, többnyire férfi alanyaival. Időnként udvarol nekik, nemegyszer kelleti is magát, és persze tűrhetetlen módon közvetlenkedik” – mondta Péterfiről, akinek szerinte az a legfontosabb, hogy “percenként változtassa haját és öltözékét.”

“Őt látva, meg az RTL-es Lilut, aki meg különböző tengerpartokon más és más bikiniben szereti magát fotóztatni, ahelyett, hogy valamirevaló életművet hozott volna létre, mindig az az érzésem, hogy ezek az emberek csak álcának használják a televíziós riporteri szakmát. Mindenki, akit megszólaltatnak, csak ürügy ahhoz, hogy önmagukat kellessék” – fogalmazott Friderikusz, aki szerint Lilu “teljes szereptévesztésben van.”

Friderikusz kéretlen értékeléséből egy csalódottember irígységét halljuk ki, de szerencsére Lilu ennyire nem vette a szívére a dolgot. A Borsnak röviden csak annyit mondott: “Szomorúan veszem tudomásul, hogy eljött az az idő, amikor egykori televíziós példaképem szavaira már nem érdemes reagálnom.”

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon