Sztárok

Friderikusz távozásként keményen beszólt néhány nőnek

Utolsó rádióműsorában éles és indokolatlan kritikát fogalmazott meg Friderikusz Sándor mások mellett Lilu és Péterfi Judit ellen.

Igen rövid életű volt Friderikusz Sándor Music FM-es rádióműsora. Két hónapon keresztül jelentkezett be vasárnap délelőttönként, hogy összefoglalja az adott hetet és sztorizgasson a hallgatókkal. Akik viszont nem nagyon voltak erre kíváncsiak, ezért a rádió rövid úton megszűntette Fridi műsorát, aki állítólag rendesen össze is balhézott ezen főnökeivel.

Friderikusz tegnap délután ült utoljára mikrofon elé. Nem tudni, mi volt vele a célja, de utolsó adásában nagyon kemény kritikával illette a Hír TV-s Péterfi Juditot, és az RTL Klub sztárját, Lilut.

Friderikusz Sándor | MTI Fotó: Mohai Balázs

“Riporteri teljesítményével régóta az a bajom, hogy ő nem kérdez, kicsit sem kíváncsi, hanem pusztán kacérkodik, többnyire férfi alanyaival. Időnként udvarol nekik, nemegyszer kelleti is magát, és persze tűrhetetlen módon közvetlenkedik” – mondta Péterfiről, akinek szerinte az a legfontosabb, hogy “percenként változtassa haját és öltözékét.”

“Őt látva, meg az RTL-es Lilut, aki meg különböző tengerpartokon más és más bikiniben szereti magát fotóztatni, ahelyett, hogy valamirevaló életművet hozott volna létre, mindig az az érzésem, hogy ezek az emberek csak álcának használják a televíziós riporteri szakmát. Mindenki, akit megszólaltatnak, csak ürügy ahhoz, hogy önmagukat kellessék” – fogalmazott Friderikusz, aki szerint Lilu “teljes szereptévesztésben van.”

Friderikusz kéretlen értékeléséből egy csalódottember irígységét halljuk ki, de szerencsére Lilu ennyire nem vette a szívére a dolgot. A Borsnak röviden csak annyit mondott: “Szomorúan veszem tudomásul, hogy eljött az az idő, amikor egykori televíziós példaképem szavaira már nem érdemes reagálnom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top