nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nagy eredményt ért el Liptai Claudia lánya, Panka

Nagy eredményt ért el Liptai Claudia lánya, Panka

Liptai Claudia és Gesztesi Károly kislánya, Panka nagyon sikeres sportoló. Rendszeresen a legjobbak között áll dobogóra, ez a hétvégén is így történt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Liptai Claudia nagyon büszke a kislányára, aki azonkívül, hogy csodaszép kislány, nagyon sikeres is. Aerobikozik, amelyben többszörös bajnok. Panka nemzetközi versenyeken is indul, ott is a legjobbak között van mind egyénileg, mind csapatban. Liptai Claudia ezúttal Franciaországig kísérte kislányát…

Panka nagy sikereket ért el ismét, amiről édesanyja egy másik posztban büszkélkedett követőinek.

Két aranyérem. Csodálatos. Köszönöm Panka. Köszönöm lányok. #koszonomedzok #aixlesbains #aquaopen #nincsenekszavak @g_panka

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

„Két aranyérem. Csodálatos. Köszönöm Panka. Köszönöm lányok” – írta a fotóhoz a műsorvezető. A rajongók egytől egyig gratuláltak Panka eredményeihez, többen hozzátették, hogy tudják, mennyi munka van az ilyen teljesítmény mögött.

Ezúton gratulálunk mi is Pankának!

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon