Sztárok

Rubint Rella az ágyban szelfizett új szerelmével

Azután, hogy szakított előző párjával, Rubint Réka unokahúga egy focistával jött össze. A szerelmesek most egy meglepően intim képet posztoltak.

Rubint Réka unokahúga, Rubint Rella több évig együtt volt előző párjával, aztán decemberben hirtelen lekerültek a közös fotók, Rella pedig nem sokkal ezután új szerelmével, a futballista Novothny Somával posztolt közös képet. Bár a fitneszedző a mai napig nem tisztázta, hogy miért mentek szét előző párjával, az első közös kép alá sejtelmesen csak ennyit írt: „Ti nem láttatok bele abba a kapcsolatba…”

Rella új szerelmével szerencsére minden a legnagyobb rendben: ahogy azt decemberben megírtuk, Rella már haza is vitte Somát bemutatni a szüleihez, Jászberénybe. A szerelem pedig azóta csak úgy tombol. Rella péntek délelőtt az ágyból posztolt Instagram-oldalára közös szelfit, a képhez írt kísérőszövegből pedig kiderül, hogy a szerelmesek minden reggel 10 perccel korábban ébrednek, hogy feltöltsék egymást egy kis bújással a hosszú dolgos napok előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top