Sztárok

Esztergályos Cecília napok óta szépült a Kossuth-díjra

„Nekem most ez a mennyország” – mondta a 75. születésnapját ünneplő Esztergályos Cecília miután átvette az állami elismerést.

„A Kossuth-díj a kitüntetések koronája, így az én életem munkájának is. A világ tetején vagyok most, nekem ez a mennyország. Szeretnék tovább repkedni, de csakis itt a Földön” – idézi a Bors a 75. születésnapját ünneplő Esztergályos Cecíliát, aki március 15-én, a Parlamentben vehette át a rangos állami kitüntetést.

A lapnak nyilatkozó Esztergályos Cecília elárulta, egy hete készül arra, hogy a Parlamentben elhangozzék a neve. Miután a haját egy régi barátja megigazította a múlt héten, szerda este az Újszínház hajszobrászának már csak be kellett állítania. A színésznő a kosztümjét is külön erre az alkalomra választotta.

Esztergályos Cecília beszélt arról is, mi az, ami ennyi év után is motiválja őt. „Amíg bírom, csinálom. Egészség kell, béke, feladat, szeretet” – mondta, majd hozzátette, neki a férje, a testvére, a lánya, a veje és az unokái adják az erőt. – Annyi energiát kapok tőlük, hogy negyvenévesnek érzem magam. Nem vicc.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top