nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ledger, Fisher, Latinovits, Monroe – te melyik elhunyt színészt hoznád vissza még egy szerepre?

Ledger, Fisher, Latinovits, Monroe – te melyik elhunyt színészt hoznád vissza még egy szerepre?

Sok elhunyt színész akad a régi nagyok és a közelmúlt prominensei, a fiatalon távozók és a viszonylag hosszú karriert befutók, a hazaiak és a külföldiek között is, akit szívesen viszontlátnánk legalább még egy alakítás erejéig. Te kinek örülnél a legjobban?
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Látott már a világ a színpadra hologramként visszatérő halott zenészeket, és digitálisan feltámasztott színészt is, aki a halála után 22 évvel kapott szerepet egy filmben, de minden ilyen kísérlet visszhangja azt mutatja, hogy az effajta trükközés nem nyújt semmiféle katarzist, csak az illető hiányát erősíti. Az viszont nem bűn, ha ártatlanul elfantáziálunk arról, milyen jó is lenne, ha valami csoda folytán tényleg visszatérne egy utolsó szerepre a mosolya mögött sok titkot rejtegető Robin Williams, a Piton professzor szerepében végképp felejthetetlenné vált Alan Rickman, az édesanyjával együtt távozó Carrie Fisher, vagy mondjuk a lelkét is kijátszó Pap Vera. Ha csak egyet választhatnál közülük, te kit látnál viszont a legszívesebben?

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon